Kom erachter of PHP bij jou past!

Bij Herdt Sports zijn we nu ook gecertificeerd Personal Hormonal Profiler (PHP trainer)

Naast onze standaard voedingsbegeleiding bieden we nu ook PHP aan

Wat is Personal Hormonal Profiling (PHP) nu eigenlijk:

Wil jij ook:

  • een slankere taille?
  • strakkere benen en billen?
  • eindelijk eens een platte buik of misschien zelfs een sixpack?
  • af van die depressies en je weer gelukkig voelen?
  • beter slapen en ’s morgens fitter en energieker opstaan?
  • je stresslevels verminderen?
  • snel resultaten zien van al je inspanningen?

Dan is PHP Misschien wat voor jou!!!

Onderzoek heeft aangetoond dat ouder worden, gezondheid en lichaamssamenstelling meer verband met elkaar hebben dan voorheen werd gedacht. Hormonen blijken hier de ‘missing link’ te zijn. Personal Hormonal Profiling is een revolutionaire methode waarmee je je zowel vitaler als jonger zult gaan voelen en tegelijkertijd je body composition kunt verbeteren op jouw specifieke probleem gebieden! Ook diverse kwalen en ziektes kunnen de kop in gedrukt worden door het in balans brengen van de hormonen. De hoeveelheid vet die op een bepaalde plaats in het lichaam wordt opgeslagen, is afhankelijk van iemands hormonale profiel. Met andere woorden, een hormonale disbalans zorgt o.a. ook voor een disbalans in iemands vetopslag.

Iedereen herkent ze wel, vrouwen met een slanke taille maar brede heupen en dikke benen of mannen met een zwembandje of bierbuik. Twee zeer herkenbare voorbeelden waarbij duidelijk sprake is van een hormonale disbalans. Wat minder bekend is is dat mensen die er slanker uitzien een hoger ‘Visceraal’ vetpercentage kunnen hebben dan mensen met uiterlijk zichtbaar vet. Dit heeft te maken met de hoeveelheid vet rondom de organen. Personal Hormonal Profile maakt het mogelijk om plaatselijke vetophopingen te beïnvloeden, door het op natuurlijke wijze te manipuleren (lees: weer in balans brengen) van de hormonen. Met behulp van een volledig op jouw persoonlijke hormonale profiel afgestemd voedings-, trainings- en supplementen advies, kun je werkelijk spectaculaire resultaten bereiken! 

Hoe gaat dit in zijn werk bij Herdt Sports

We gaan je helpen in PT trajecten met een voedings-, trainings- en supplementen advies

Bij Herdt Sports bieden we Personal training trajecten aan in combinatie met een PHP voedings en hormoon plan. Jou Hormoonprofiel  gaan we meten en bepalen aan de hand van een 12-punts huidplooimeting en een persoonlijke vragenlijst. Er kan gekozen worden om  hierna 1 tot 2 keer per week personal training te volgen om dit te gaan trainen. We gaan je in dit intensieve traject monitoren om je zo effectief mogelijk te helpen.

Lijkt dit je wat?

Stuur ons een berichtje. We zullen daarna contact met je opnemen om je uit te nodigen voor een vrijblijvende intake. 

Herdt Sports Coach Marieke in Ouders van Nu

Op 28 april is de 7e editie van het tijdschrift “Ouders van Nu” uitgekomen.  Voor een portrettenserie waren ze op zoek naar een moeder die sport tijdens en na haar zwangerschap. Met drie kinderen en een eigen sportbedrijf past Marieke in

Lees meer >>

HERDT Sports