Herdt Sports komt naar je toe!

Mobiele Sportschool

Op locatie:

 • Personal Training
 • Bedrijfsvitaliteit
 • Small Group op afspraak

Personal Training op locatie:

Wij zijn trots op onze mobiele sportschool. De meeste drempels nemen wij, want wij komen naar jou toe in plaats van andersom! Onze auto zit vol met sportmaterialen. Aan alles is gedacht; gewichten, stangen en andere professionele sportmaterialen.

Je kan zelf de trainingslocatie bepalen, bij jou thuis of in je tuin, in het bos, langs het water of een parkje in de buurt, jij bepaalt. De organisatie op sportief vlak wordt volledig ontzorgd voor jou. Het enige wat jij hoeft te doen is je volledig richten op je sportieve prestaties. 

Onze professionele en deskundige personal trainer heeft 1 op 1 aandacht voor je en zal samen met jou het maximale uit de training halen. Wij zijn jou motivator en de beroemde stok achter de deur. Wij hebben ruime kennis en ervaring, hebben veel plezier in wat wij doen en zijn gemotiveerd om te motiveren!

Vitaliteitstrainingen op locatie voor bedrijven of voor groepen:

Wij komen met onze mobiele sportschool naar jullie bedrijf toe!  Wij nemen alle benodigde sportmaterialen mee en de training is uitdagend genoeg voor iedereen, Ook als je net begint met sporten. 

 • Bedrijfsfitness op locatie:
  Geen reistijd of dure investering in een sportschool, maar een sportschool die naar jouw bedrijf toekomt.

 • De alles in één oplossing:
  Geen ingewikkelde afspraken, Herdt Sports zet iedere week een nieuwe training klaar op de parkeerplaats of in de hal van je bedrijf.

 • Blij, fit en energiek personeel:
  Werknemers werken aan kracht, conditie en zelfvertrouwen. Hierdoor voelen ze zich fit en presteren ze beter op de werkvloer.

 • Train samen met begeleiding:
  Werknemers trainen samen onder persoonlijke begeleiding van onze deskundige en gemotiveerde trainers. Niet alleen goed voor de gezondheid maar ook voor gezamenlijke verbinding.

 • Lager ziekteverzuim:
  Werknemers die sporten zijn 7% minder ziek dan niet sportende werknemers.

Groepstraining op locatie:
Sport je liever niet alleen maar in een kleine groep? Heb je misschien al mensen om je heen waar je graag samen mee sport? Herdt Sports verzorgd naast Personal Training ook Small Group Training op locatie. Samen sporten met bekenden én niet alleen hoeven sporten met alle voordelen van een Personal Trainer. Door in kleine groepjes te werken blijft de kwaliteit van de uitvoering van de training voorop staan en kan je gebruik blijven maken van sportschool materialen. 

Wil je ook graag trainen in onze mobiele sportschool? Klik dan snel op onderstaande button en vul de lijst in! Laat in de toelichting aan ons weten waarin je geïnteresseerd bent.

HERDT Sports