Kom erachter of HERDT Sports bij jou past!

Groepstrainingen op afspraak

Bij HERDT Sports verzorgen we ook groepstrainingen op afspraak. Zo hebben we kort geleden een ouder-kind training verzorgd. Tijdens deze training hebben ouders met hun kind een leuke maar ook intensieve training gevolgd. Deze training was helemaal volgens onze manier van sporten. We heben met kettlebells, gewichtjes en andere losse materialen getraind.

We verzorgen vaker groepstraining op afspraak. Zo hebben we naast de ouder-kind training al eerder voetbalteams gehad tijdens de winterstop, teams in de voorbereiding van het seizoen en hebben we een vrijgezellenfeest georganiseerd waarbij we op ludieke wijze strongman onderdelen hebben toegepast.

Voor veel doeleinden kunnen we groepstrainingen verzorgen, denk aan specifieke trainingsdoelen voor teams zoals slee of explosiviteit trainingen,  teambuilding, samenwerken, ontspanningssporten etc.

Benieuwd geworden wat we kunnen betekenen voor jullie? Neem contact op zodat we kunnen kijken wat binnen de mogelijkheden past.

Herdt Sports Coach Marieke in Ouders van Nu

Op 28 april is de 7e editie van het tijdschrift “Ouders van Nu” uitgekomen.  Voor een portrettenserie waren ze op zoek naar een moeder die sport tijdens en na haar zwangerschap. Met drie kinderen en een eigen sportbedrijf past Marieke in

Lees meer >>

HERDT Sports