Kom erachter of HERDT Sports bij jou past!

Kinderfeestje bij HERDT Sports

Hebben jullie ook een sportief kind dat heel graag buiten is?

Een paar weken geleden kwam een van onze sporters naar ons toe. Ze vertelde dat haar dochter graag eens met haar moeder mee wilde komen sporten en zelf bedacht had dat het super leuk zou zijn om te kunnen sporten tijdens het kinderfeestje. 
We vonden het een super leuk idee en zeker de moeite waard om het eens te proberen.

Wat een succes was het!!! 
Alle vriendjes en vriendinnetjes werden na school door de ouders zelf hier gebracht. Er was voor een springkussen gezorgd dus de kids konden eerst al even goed opwarmen op het springkussen. 
Na de taart en de cadeautjes uitpakken was het dan toch echt tijd om even aan de bak te gaan en te laten zien hoe sterk iedereen al is op 5/6 jarige leeftijd!
Na een warming up met wat rek en strek oefeningen, kikkers nadoen en lopen als echte beren mochten de kindjes sporten zoals de “grote mensen” hier ook altijd doen. 
Iedereen heeft goed zijn/haar best gedaan en een echte medaille verdient die ze zelf geknutseld hebben. 
Natuurlijk daarna nog even zelf over het sportveld razen en het springkussen optimaal benutten om vervolgens lekker de buik rond te kunnen eten en moe en voldaan weer naar huis gebracht te worden. 

Mocht je nou ook graag een feestje op een sportieve manier willen vieren neem dan snel contact op zodat we er samen een knalfeest van kunnen maken!

Herdt Sports Coach Marieke in Ouders van Nu

Op 28 april is de 7e editie van het tijdschrift “Ouders van Nu” uitgekomen.  Voor een portrettenserie waren ze op zoek naar een moeder die sport tijdens en na haar zwangerschap. Met drie kinderen en een eigen sportbedrijf past Marieke in

Lees meer >>

HERDT Sports