Mylogenics behandeling voor snel en effectief resultaat

Mylogenics

Wat is Mylogenics

Mylogenics is gebaseerd op een combinatie van technieken uit verschillende behandelmethoden, met behulp van diverse testen sporen we snel de zwakke schakels binnen het lichaam op en richten we ons op de oorzaak en niet op het probleem. 

Heeft u last van pijnklachten of blessures bijvoorbeeld: nekklachten, schouderklachten, tenniselleboog, slijmbeursontstekingen, heupklachten, knieblessures, enkelklachten, verminderde bewegingsuitslag of een andere klacht? Mylogenics behandelingen kunnen u helpen van deze klachten af te komen zodat u snel weer de oude bent. 

Mylogenics is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethode waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat. 

Hoe werkt het?

Een Mylogenics behandeling is eigenlijk een combinatie van onderzoek en behandelen. De Mylogenics behandelaar evalueert met zijn/haar handen de textuur, de spanning, de bewegingsuitslag en de functie van de spieren, peesplaten, pezen, banden en zenuwen. Afwijkende structuren worden met specifieke protocollen en bewegingspatronen behandeld. 

De Mylogenics behandeling kent geen bijwerkingen en levert direct zeer goede resultaten en directe pijnverlichting op. Mylogenics behandelingen duren relatief kort (zo’n 20 tot 60 minuten ) en afhankelijk van de aard van de klacht zijn twee tot vijf behandelingen meestal al voldoende.

Het doel van een behandeling

Het doel van de Mylogenics behandeling is het herstellen van de optimale structuur, beweging en functie van de diverse weefsels. Als gevolg van acute blessures, herhaalde bewegingen en constante druk of spanning kunnen er verklevingen ontstaan. Deze verklevingen veroorzaken de pijnlijke- en daardoor vaak ook beperkte bewegingsmogelijkheid. 

Met behulp van de Mylogenics technieken worden de verklevingen in de diverse structuren opgeheven en verkleefde zenuwvezels en bloedvaten losgemaakt. Hierna voelt u zich weer als de oude. Met de unieke technieken die Mylogenics hanteert kunnen vrijwel alle soorten blessures worden behandeld. Ieder specifiek probleem kan worden aangepakt bij iedere patiënt. 

Mylogenics kan worden toegepast bij iedereen, van bouwvakker tot kantoormedewerkers, beginnende tot professionele sporter en voor een breed scala aan klachten. Mylogenics staat garant voor spectaculaire resultaten.

Interesse in een Mylogenics behandeling?

Denkt u na het lezen van dit verhaal ook dat een Mylogenics behandeling goed voor uw lichaam kan uitpakken? Maak dan nu een afspraak bij ons zodat we je kunnen gaan helpen bij je klachten. 

Enkele belangrijke punten van MYLOGENICS

  • Het direct boeken van resultaat staat centraal
  • De oorzaak wordt aangepakt i.p.v. alleen het symptoom
  • Direct merkbare pijnverlichting
  • Directe verbetering van lichamelijke prestaties en vrijer bewegen
  • Revalidatie tool bij uitstek

HERDT Sports