De ervaring van enkele HERDT Sports leden!

Testimonials

HERDT Sports is sinds 2017 een gerenommeerd adres voor personal training en small group trainingen. Het is altijd leuk om feedback te krijgen van onze sporters. Stefan, Liza, Roel, Rowie, Anita en Ton hebben een reactie achtergelaten die we graag met jullie delen. Zo krijg je een goed beeld van de sfeer en de aanpak van HERDT Sports. We hopen natuurlijk dat er nog heel veel tevreden klanten zullen volgen. Wij genieten van jouw succes!

Stefan Vos

Stefan Vos

Gemotiveerd sporten op je eigen niveau! Geweldige stimulans om keer op keer tot het uiterste te gaan.

Roel Wijnbergen

Roel Wijnbergen

De goede begeleiding tijdens het sporten is wat ik heel belangrijk vind, en dat is precies wat ze hier ook belangrijk vinden.

Bij blessures weten ze je weer op de rit te krijgen. Kortom veel ervaring en expertise op het gebied van gezond en sportief leven.

Anita Willemsen

Anita Willemsen

De tips tijdens de PT maken dat ik mezelf fysiek en mentaal beter kan inzetten tijdens het sporten. Hierdoor lukt het mezelf om grenzen te verleggen. Mooie bijkomstigheid is dat dit ook voorbij het sporten doorwerkt in mijn leven.

Rowie Hageman

Rowie Hageman

Daar waar naar de sportschool gaan een moetje was, werd het bij MMED Sports “mag ik alweer?”

Liza Boesing

Liza Boesing

HERDT Sports betekent voor mij een toegankelijke plek, waar ik door de professionele en persoonlijke begeleiding het maximale uit mezelf kan halen.

Ton van de Berg

Ton van de Berg

Na jaren roofbouw op mijn lichaam te plegen. mijn plek gevonden bij MMED Sports. resultaat 40 kg afgevallen en een totaal andere mens in lichaam en geest.

Teamwork makes the dream works

HERDT Sports