De ervaring van enkele HERDT Sports leden!

Testimonials

HERDT Sports is sinds 2017 een gerenommeerd adres voor personal training en small group trainingen. Het is altijd leuk om feedback te krijgen van onze sporters. Wilfried en Ivon,  Sjoukje , Anita, Ernst Jan en Paula hebben een reactie achtergelaten die we graag met jullie delen. Zo krijg je een goed beeld van de sfeer en de aanpak van HERDT Sports. We hopen natuurlijk dat er nog heel veel tevreden klanten zullen volgen. Wij genieten van jouw succes!

Wilfried en Ivon

Wilfried en Ivon

Sporten in een fijne, professionele omgeving bij deskundige en hartelijke mensen, dat is waarom wij bij Herdt Sports sporten. Altijd een eerlijk advies, perfecte begeleiding en een prettige sfeer!

Sjoukje Hetterschijt

Sjoukje Hetterschijt

Inmiddels sport ik al ruim 2,5 jaar bij Herdt Sports. Herdt Sports staat voor mij voor persoonlijke en deskundige begeleiding, doelen bereiken en vertrouwen! En dit alles in een prettige setting waarin plezier en groei hand in hand gaan!

Anita Willemsen

Anita Willemsen

De tips tijdens de PT maken dat ik mezelf fysiek en mentaal beter kan inzetten tijdens het sporten. Hierdoor lukt het mezelf om grenzen te verleggen. Mooie bijkomstigheid is dat dit ook voorbij het sporten doorwerkt in mijn leven.

Ernst Jan Fransz

Ernst Jan Fransz

Ik wilde graag een plek vinden om onder begeleiding mijn sportieve doelen te bereiken. Deze plek heb ik bij Herdt Sports zeker gevonden. 

Paula Teunissen

Paula Teunissen

Bevlogen trainers,  met verstand van zaken.
Fijne sfeer, mooie gym.
 
Ik ben met een doel gekomen en daar is een haalbaar plan, op maat, voor gemaakt.
Een fantastische manier van leven en bewegen. 
 

HERDT Sports