Resultaat gekoppeld aan je eigen persoonlijke doel!

Personal Training

Op zoek naar de beste Personal Trainer in Zevenaar en omgeving?  Bij HERDT Sports zijn we er om jou te helpen je doelen te behalen!

Wanneer personal training:

Personal Training is er voor iedereen die op een gezonde manier wil afvallen of aankomen. Een strakker en fitter lichaam wil. Zijn of haar conditie wil verbeteren. Wil herstellen van ziekte / blessure of een operatie. Of voor een ander specifiek doel. Met deze doelen en meer kunnen we je helpen! We zullen in een 1 op 1 traject met je aan de slag gaan om je doelen te behalen.

Personal Training is er voor beginnende, recreatieve en gevorderde sporters. Door onze kennis kunnen we op ieder niveau passende trajecten aanbieden.

Wat garanderen we:

  • Een unieke combinatie van Training, Voeding, Coaching en Mylogenics
  • Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor al onze sporters
  • Specialisme in Krachttraining, Kettlebell, Powersled en Mylogenics
  • Overload Worldwide gecertificeerde trainers met ruimschoots ervaring
  • We stellen persoonlijke en haalbare doelen 

Ben je  klaar om aan jezelf te gaan werken? Vul dan de PT intake lijst in, dan zien we je snel voor een vrijblijvend intakegesprek 

Heb je de intake lijst ingevuld: en nu?

Binnen één werkdag nemen we contact met je op.

Elk traject begint met een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek krijg je een beter beeld van de trainer, alle mogelijkheden en kun je vast ervaren hoe de sfeer bij HERDT Sports is.

In dit persoonlijk gesprek horen we graag meer over jou, je doelen en je wensen. Wil je je doelen rustig aanpakken of wil je stevig aan de bak met voeding en training? Wij maken een persoonlijk en op maat gemaakt plan!

Aan de hand van het intakegesprek maken we een geheel persoonlijk op maat gemaakt plan om binnen 3, 6 of 12 maanden jouw doel(en) te bereiken. We maken afspraken hoe vaak en wanneer je in de week komt sporten. Elke Personal training is 1 op 1 . Wat inhoudt dat we een uur de tijd nemen alleen voor en met jou om zo snel mogelijk je doelen te behalen. 

De start van een traject zal zijn door een startmeting uit te voeren. Hier word je gewicht, omvang, vetpercentage en huidplooi gemeten. Hierna start de training gericht op jouw specifieke doel. Op weg naar de fitste versie van jezelf!

HERDT Sports