Slanker, Strakker, Energieker of gewoon lekkerder in je vel?!

Personal Hormonal Profiling

Wil je slanker, strakker, energieker of gewoon lekkerder in je vel komen? Dan is PHP misschien wat voor jou.

Personal Hormonal Profiling (PHP) is een effectieve en makkelijke manier om je daar voor eens en voor altijd mee te helpen! PHP gaat in de eerste plaats over gezondheid en niet alleen over afvallen of aankomen.

De visie achter  PERSONAL HORMONAL PROFILING

Of het nou uit eigen ervaring is of omdat we het om ons heen zien, iedereen weet dat er een direct verband bestaat tussen ouder worden, onze gezondheid en de samenstelling van ons lichaam. Aangezien het met name onze hormonen zijn die bepalen hoe wij ons voelen, hoe we presteren en hoe we eruit zien, kunnen we dus stellen dat de meeste veranderingen die ons lichaam ondergaat hormonaal bepaald zijn. Niet alleen naar mate we ouder worden maar bij iedereen, gedurende ons hele leven.

Ook de vetopslag in ons lichaam is hormonaal bepaald. De hoeveelheid vet die op een bepaalde plaats in het lichaam wordt opgeslagen is afhankelijk van iemands hormonale profiel. Iedereen kent het wel, dames met een smalle taille, brede heupen en volle bovenbenen of relatief slanke mannen met een zwembandje of bierbuik. Dit zijn tekenen van een hormonale disbalans. 

Nu we weten dat onze vetopslag hormonaal bepaald is en we tegelijk weten dat we onze hormonen met voeding, supplementen en fysieke training kunnen beïnvloeden, weten we dus ook dat we invloed kunnen hebben op de hoeveelheid- en de locatie(s) van onze vetopslag.

Dit is exact waar Personal Hormonal Profiling zich op richt! PHP is een methode waarmee op een natuurlijke manier invloed kan worden uitgeoefend op onze hormoon huishouding.

Met deze unieke methode is het mogelijk om zowel onze vitaliteit als onze (sport)prestaties en onze ‘look’ (vetopslag) te verbeteren. Zelfs het aanpakken van de specifieke probleemgebieden is met PHP mogelijk.

Hoe werkt het:

Wanneer je start met PHP bij Herdt Sports zal je stap-voor-stap uitleg krijgen over het correct toepassen van PHP voeding, inplannen van maaltijden, uitvoeren van de trainingen en het aanpassen van je levensstijl. Dit alles met als doel om hiermee de verschillende hormonen in het lichaam in balans te brengen.

Dit doen we met een 12-punt huidplooi meting en een vragenlijst. Op 12 verschillende plekken op het lichaam gaan we de huidplooi meten. De verhouding tussen de verschillende huidplooien geeft een beeld van de hormonale situatie c.q. disbalans. 

Uit de metingen kan worden afgeleid welk hormoon op dat moment het meest uit balans is en (mede)veroorzaker is van de klacht of het probleem. Op basis van de meetgegevens en vragenlijst maken we een geheel persoonlijk protocol gericht op voeding en training.

Na 4 – 6 weken zal deze procedure worden herhaald om de vorderingen in kaart te brengen en te kijken of er iets dient te worden bijgesteld. Mogelijk is de in eerste instantie geconstateerde disbalans dusdanig goed ‘bijgetrokken’ dat het zinvol is om e.e.a. aan te passen. Mogelijk voert op dat moment een andere disbalans de boventoon en zal daar op gericht gaan worden. 

Vergelijk het met het laag voor laag afpellen van een ui…. zo wordt met PHP hormoon voor hormoon (op een natuurlijke wijze) in balans gebracht, terwijl voor de spiegel meer en meer het gewenste resultaat zichtbaar wordt.

Ben je geïnteresseerd geraakt?

Contacteer ons en we gaan een passend plan met en voor je maken.

HERDT Sports