Team Herdt Sports

Mattijn de Herdt
Persoonlijke Coach

Hey jij! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn socials! Ik ben Mattijn de Herdt en ben 40 jaar. In 2017 heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt en is Herdt Sports opgericht. 

Elke dag ben ik te vinden in onze Personal Trainingsstudio. Deze bevindt zich in de buurt van ons huis. Hierdoor zijn mijn lieve vrouw Marieke en onze drie kinderen altijd in de buurt. 

Vanuit een puberteit met gebrek aan de nodige kaders was ik op zoek naar houvast. Op mijn 16e ben ik in aanraking gekomen met vechtsport wat mij discipline en respect heeft bijgebracht. Op mijn 18e ben ik Defensie in gegaan, bij de Luchtmobiele Brigade. Hier vond ik de kaders en houvast waar ik naar op zoek was. In mijn diensttijd heb ik vele indrukwekkende momenten meegemaakt. Dit heeft me mentaal weerbaar en veerkrachtiger gemaakt en gevormd tot wie ik nu ben.

Na mijn defensieperiode was het tijd om dit in de burgermaatschappij toe te passen. Dit was lastiger dan ik dacht en had hier moeite mee. Vanuit dienst heb ik de kans gekregen om me op sociaal pedagogisch gebied te ontwikkelen via studies. Hierna heb ik de overstap naar jeugdzorg gemaakt. 

Sporten is voor mij altijd een manier geweest om mijn ervaringen te verwerken maar ook om me te kunnen blijven ontwikkelen in fysieke en mentale uitdagingen. Het geeft me een doel in het leven. Met mijn opgedane levenservaringen en kennis wil ik graag mensen inspireren en een voorbeeld zijn. Met deze reden ben ik me gaan ontwikkelen om persoonlijke coach te worden. 

Als persoonlijke coach begeleid ik fulltime mensen (met name mannen) met mijn zelfgemaakte succesvolle programma’s. Met mijn programma’s leer je een juiste mindset creëren, krijg je een sterker lichaam, en kan je de juiste voedingskeuzes maken. 

Ik help en inspireer je graag om blijvende veranderingen door te voeren waar je de rest van je leven plezier uit ervaart! 

Ik hoop graag snel met je kennis te maken en te kijken wat ik voor jou kan betekenen! Twijfel vooral niet om een bericht te sturen. Ik ben er voor jou! 

“Een sterk lichaam is een sterke geest!”

Marieke de Herdt
Persoonlijke Coach / Voedingsconsulent

Marieke verzorgt de voedingsbegeleiding en Mylogenics behandelingen binnen HERDT Sports. Tevens geeft ze een beperkt aantal uur Personal Training en Small Group Training.

Marieke heeft diverse Mylogenics opleidingen afgerond bij opleidingsinstituut Overload Worldwide en heeft de voedingsopleiding Pratical Nutrition afgerond bij Frank Den Blanken. Ze heeft  bijscholing gehad in gewichtheffen en mobiliteit trainingen.

Specialiteiten waar zij zich mee bezighoudt zijn: Afvallen, Mylogenics, Revalidatie, Mobility Training en Krachttraining

Filosofie van Marieke:
‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’. Om een doel te kunnen behalen is het belangrijk dat je iets doet wat je leuk vindt en vol kan houden. Het werken naar de beste versie van jezelf draait om zoveel meer dan heel veel sporten en ‘gezond’ eten. Want wat is ‘gezond’ eten nou precies? Met alle informatie die tot onze beschikking is zien we door de bomen het bos niet meer. Ik vind het belangrijk om mijn kennis over te dragen en met mensen op zoek te gaan naar een goede balans. Op zoek naar wat het beste bij jou past! En je te laten zien wat jij waard bent!

HERDT Sports