Wie zijn wij?

Over ons

HERDT Sports is een Personal Trainings Studio met eigen buitenlocatie in Zevenaar.


We zijn in 2017 opgericht en begonnen met het geven van outdoor trainingen. Kort hierna zijn we met Personal Training gestart. We richten ons voornamelijk op het geven van Personal Training. We geven een beperkt aantal uren Small Group Training. Op onze outdoor locatie staat een groot multifunctioneel rack, grote tent en een hoop materialen.
Tijdens de trainingen werken we veel met vrije gewichten. Denk hierbij aan kettlebells, halterstangen, gewichten, tractorbanden, sleeën etc. Het trainen met vrije gewichten geeft positieve effecten in het dagelijks leven. Onze sporters merken hierdoor snel veranderingen in onder andere lichaamshouding. De outdoor trainingen gaan het hele jaar door. We richten ons binnen Herdt Sports op 3 pijlers. Sport, Voeding en Mylogenics. Met deze pijlers kunnen we onze sporters een totaalpakket bieden bij het behalen van hun doelen.

Mattijn de Herdt

Eigenaar / Personal Trainer / Groepstrainer

Mattijn verzorgt de Personal Training en Small Group Trainingen binnen Herdt Sports. Mattijn heeft in het verleden intensief aan boksen en kickboksen gedaan. Hij heeft dit jarenlang op wedstrijdniveau uitgeoefend. Vanaf zijn puberteit doet hij aan krachtsport / fitness. Jaren geleden heeft hij kennis gemaakt met de kettlebell en is zijn passie hiervoor uitgegroeid tot een expertise! Kortom op meerdere vlakken ervaringen welke hij over kan brengen op de sporters

 

Mattijn heeft diverse opleidingen afgerond bij opleidingsinstituut Overload Worldwide. Denk aan Master Kettlebell en Powersled instructeur, Personal trainer, Hormoon/Voeding opleiding en Mylogenics. Hij heeft daarnaast bijscholing gehad in diverse takken zoals gewichtheffen, krachttraining en voeding. 
 
Specialiteiten waar hij zich mee bezighoudt zijn: Krachttraining, Afvallen, Kettlebell training, Powersled training, Boks/kickboks pads training.
 
Filosofie van Mattijn:
Sporten zie ik als een middel dat je niet alleen fysiek fit maakt maar ook mentaal fit. Sporten is voor mij een middel om te relativeren, dingen te kunnen verwerken en je mentaal sterker te voelen. Ik probeer de passie voor sporten over te brengen naar anderen en hoop zo anderen te motiveren om sporten blijvend in hun leven te integreren. 
 
 

Marieke de Herdt

Voedingsconsulent / (Personal) Trainer / Mylogenics practitioner

Marieke verzorgt de voedingsbegeleiding en Mylogenics behandelingen binnen HERDT Sports. Tevens geeft ze een beperkt aantal uur Personal Training en Small Group Training.

Marieke heeft diverse Mylogenics opleidingen afgerond bij opleidingsinstituut Overload Worldwide en heeft de voedingsopleiding Pratical Nutrition afgerond bij Frank Den Blanken. Ze heeft  bijscholing gehad in gewichtheffen en mobiliteit trainingen.

Specialiteiten waar zij zich mee bezighoudt zijn: Afvallen, Mylogenics, Revalidatie, Mobility Training en Krachttraining

Filosofie van Marieke:
‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’. Om een doel te kunnen behalen is het belangrijk dat je iets doet wat je leuk vindt en vol kan houden. Het werken naar de beste versie van jezelf draait om zoveel meer dan heel veel sporten en ‘gezond’ eten. Want wat is ‘gezond’ eten nou precies? Met alle informatie die tot onze beschikking is zien we door de bomen het bos niet meer. Ik vind het belangrijk om mijn kennis over te dragen en met mensen op zoek te gaan naar een goede balans. Op zoek naar wat het beste bij jou past! En je te laten zien wat jij waard bent!

HERDT Sports