Veel leesplezier!

Het succesverhaal van René

René deed het! In een half jaar meer dan 20 kilo kwijt! Hij bereikte dit d.m.v. een personal trainingstraject gericht op voeding, leefstijl en wekelijks krachttraining.

Lees hier Rene zijn inspirerende verhaal:

Wat is de reden dat je een traject bij Herdt Sports bent aangegaan?
Ik had een jaar achter de rug met een kwakkelende gezondheid. Ik kreeg steeds meer medicijnen voorgeschreven en dat voelde bij mij niet goed. Ik woog te zwaar en had weinig conditie. Ik dacht bij mezelf, hoe gaat dit nu verder? Gelukkig heb ik een fijne werkgever. Deze zag ook dat ik hiermee worstelde en zag ook mijn conditie en gezondheid achteruit gaan. Hij stelde me voor om eens kennis te maken met Herdt Sports. Tijdens het kennismakingsgesprek hebben we gekeken naar wat zij voor me konden betekenen om onder andere mijn conditie en gezondheid weer op peil te krijgen. 

Hoe heb je je doel bereikt?
Samen hebben we mijn doelen besproken. Ik wilde afvallen en meer energie krijgen. Afgelopen half jaar ben ik geweldig begeleid met wekelijkse krachttraining en daarmee ook het opbouwen van mijn conditie.
Met het afvallen ben ik op een hele fijne en doeltreffende manier ondersteund. Ik kreeg wekelijks feedback en vele tips over voeding. Ik moet eerlijk zeggen dat het afvallen me weinig moeite heeft gekost. Ik heb geen enkel moment een hongergevoel ervaren en als resultaat dat ik na een half jaar 20 kilo lichter ben. 

Wat is er nu veranderd voor je?
Ik voel me sterker en fitter dan ooit! Van weinig tot niet sporten heb ik nu een ritme van 3 keer per week met heel veel plezier en enthousiasme sporten. Zelfs op mijn werk, waar Herdt Sports met de mobiele sportschool, wekelijks zorgt voor een gezellig maar wel fanatiek uur sporten samen met mijn collega’s. 

Zou je dit traject aanraden aan andere?
Ik raad zeker iedereen een personal training traject bij Herdt Sports aan. 
Ik ben dankbaar dat ik bij Herdt Sports terecht ben gekomen. Ze hebben me laten zien en ervaren dat er altijd een weg is naar een gezonde en sportieve leefstijl. 

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? 

Mentale weerbaarheid

Wat is nu eigenlijk mentale weerbaarheid?  Mentale weerbaarheid is het vermogen om in uitdagende situaties stand te houden en met stress om te gaan. Het is een belangrijke eigenschap om succesvol te zijn in het leven en gelukkig te zijn.

Lees meer >>

HERDT Sports