Fit-Car komt naar je toe!

Heb je binnen je bedrijf behoefte aan teambuilding en een betere samenwerking? Ontbreekt het aan fitte en energieke medewerkers? Of heb je een hoog ziekteverzuim?

Fit-Car biedt effectieve en bewezen vitaliteitsprogramma’s voor bedrijven! We helpen bedrijven om hun teams gezonder en fitter te maken, zorgen voor meer teamgeest en verbeteren de productiviteit. 

Wij zijn dé oplossing voor bedrijven die willen investeren in de vitaliteit van hun medewerkers. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij hierbij kunnen helpen!

Waar onderscheidt Fit-Car zich in:

Verminderd ziekteverzuim: Ons programma helpt werknemers zich fitter te voelen en vermindert daarom het risico op ziekte.

Teamgeest: Door geconcentreerde work-outs en gedeelde ervaringen krijgen teams betere verhoudingen en leidt dit tot een hogere mate van productiviteit.

Investeren in gezondheid voor werknemers: Door Fit-Car genieten werknemers van een hogere mate van gezondheid, meer fysieke fitheid en psychisch welzijn. Dit alles leidt tot een boost in motivatie en productiviteit.

Maatwerk-programma’s: Fit-Car biedt op maat gemaakte programma’s aan die afgestemd zijn op de individuele behoeften van een bedrijf, en waarmee we gedegen rekening houden met de bedrijfscultuur.

HERDT Sports